Copa do Mundo

Hbl rapporterar om VM från Helsingfors och på plats i Brasilien
Header

Man City de stora vinnarna på Anfield

21.01.2010 11:30 | Skriven av Christoffer Herberts i Okategoriserad

Finns det nån i hela världen som är minsta lilla förvånad över att Tottenham förlorade borta mot ett skadedrabbat och formsvagt Liverpool har den personen inte följt med Premier League de senaste 16 säsongerna.
Efter 0-2 på Anfield har Spurs nu spelat 65 matcher i rad borta mot de fyra stora utan seger. Det kommer antagligen att bli minst 165 innan den sviten bryts.

Men finns det nån i hela världen som efter resultatet i Liverpool tror att Tottenham nu kommer att åka rutschkana brant nedför tabellen har den personen inte studerat spelprogrammet.
Spurs har ju redan den här säsongen spelat borta mot Chelsea (0-3) och Arsenal (0-3). Bara ManU borta återstår när det gäller givna nollpoängare. Tottenham har goda chanser att ta poäng i 15 av de 16 återstående matcherna (säsongens saldo med de omöjliga matcherna borträknade ett stabilt 11-5-3) och Harry Redknapps lag är med och kämpar om fjärde platsen med ManCity, Pool och Villa, antagligen ända in på målrakan.

Gårdagens största vinnare i den striden var i alla fall Roberto Mancini. Ena rivalen Tottenham åkte på stryk och är kvar på samma poäng som City. Medan den andra rivalen Liverpool tog en seger som gör att den fullständigt hopplösa Rafael Benitez kommer att sitta kvar som manager ett bra tag till. Och mycket bättre nyheter kan Liverpools konkurrenter knappast få.

fDela tTweeta

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.