Copa do Mundo

Hbl rapporterar om VM från Helsingfors och på plats i Brasilien
Header

Kanada kan höja nivån

22.02.2010 14:54 | Skriven av Marcus Lindqvist i Okategoriserad

Det var otroligt så nonchalant Kanada spelade mot USA, i natt såg det nog ut som att USA:s generationsväxling var ett smart drag när Kanada öser på med såna som Pronger. Kanada mäktade inte ens med nån slutspurt. För mycket press? Tror ändå på något sätt att Kanada höjer sig i kvartsen, men det kanske inte räcker. Ryssarna var grymt bra mot Tjeckien. Åtminstone borde dom låta Roberto Luongo stå i stället för Brodeur.
Finlands match var den tristaste tillställningen i natt.. Vilken utklassning. Otroligt att man inte ens får skott som når målvakten i spel fem mot tre.
Såg ju genast vartåt det lutade när JJ matchade Pitkänen och Kukkonen tillsammans tidigare. Synd för Finland att Timonen och Lydman inte kan spela i 60 minuter per match.
Tar ändå hellre Tjeckien som kvartsmotståndare än Slovakien, fast Tjeckien vann lillbrorsan i gruppspelet. Slovakien känns vassare. Inte en omöjlig uppgift för Finland.
Sverige kan gå hur långt som helst. Eller så fick Finland deras försvar att se bra ut. Offensiven har det inte varit några frågetecken kring.

fDela tTweeta

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.