Copa do Mundo

Hbl rapporterar om VM från Helsingfors och på plats i Brasilien
Header

Aikku Saarinen – Rukas Carrie Bradshaw

01.12.2009 12:00 | Skriven av Andrea Borenius i OS i Vancouver | skidor

Förutom att Aino-Kaisa Saarinen inlett OS-säsongen i toppform kan också en annan slutsats dras efter helgens världscup på skidor: Sex and the City är knappast Aikkus favoritserie.

När Saarinen laddade upp för loppet på 10 km klassiskt i Ruka var hon så självsäker och inställd på att senare under dagen få dra på sig den gula västen som signalerar ledning i världscupen att hon valde ett gult hårband för att matcha västen. Det är här parallellen till Carrie Bradshaw kommer in. Carrie ägnade ett helt avsnitt åt att försöka övertyga den dåvarande mannen i sitt liv om att hårsnoddar av modell större och i granna färger inte är någonting som vuxna kvinnor ägnar sig åt. Hennes bättre hälft köpte inte argumentet trots att modefantasten vid hans sida blev allt desperatare i sina försök att få honom att se skillnaden mellan fult och fint.

Hur det slutade? Carrie fick rätt som vanligt. Carrie och Aidan gjorde slut. Och Saarinen fortsätter mot OS i Vancouver i den gula ledarvästen och sin matchande hårsnodd.

fDela tTweeta

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.