Copa do Mundo

Hbl rapporterar om VM från Helsingfors och på plats i Brasilien
Header

Varför Luis?

24.06.2014 21:22 | Skriven av Jonas von Wendt i fotboll

 

Först  och främst: Luis Suarez. Hur bra du än är behöver inte fotbollen dig. Dina eviga filmningar, dina kannibalfasoner och ditt eviga jamande gör att inte ens din briljanta förmåga som fotbollsspelare räcker till. Alla kan begå misstag men att inte lära sig någonting av dem är väldigt oroande. Hoppas Fifa har mod att stänga av honom länge. För det han gjorde mot Chiellini  får inte hända.

Lider med Italien som visserligen kunde ha försökt spela lite offensivare fram tills Marchisios utvisning som väl nog också var ett justitiemord.

Ett litet bildkollage: Biffstället igår. Gick inte av för hackor. Poolområdet som jag gjort till mitt office. Bättre än M18. TV-tornet. Ett helt vanligt tv-torn. Ändå står hemskt många människor och stirrar på det. Förstår inte varför.

 

I dag till peruanska restaurangen Taypa på kvällen med kollega Palonen. Kan bli bra. I synnerhet som Luis Suarez inte befinner sig i Brasilia. Väntar också på att min kompis kompis Candido, också kallad den gamla geten, ska höra av sig.

 

 

 

 

WP_000707WP_000702WP_000708

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sista bilden är min favorit: Det byggs ett nytt hus bredvid hotellet och byggkillarna hade så sjukt roligt i morse då jag tog ett morgondopp att jag måste kolla vad de höll på med. De spelade Domino. Huset ser rätt halvfärdigt ut.

WP_000711

fDela tTweeta

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.