Copa do Mundo

Hbl rapporterar om VM från Helsingfors och på plats i Brasilien
Header

Torres uppges vara klar för Chelsea

31.01.2011 14:35 | Skriven av Jonas von Wendt i fotboll | Okategoriserad

I kväll (måndag) stänger transferfönstret. Lär hända en del före det. Här några heta rykten. Det är mr Houdini själv, Harry Redknapp som är huvudrollsinnehavare. Som vanligt. Och Torres.

Fernando Torres till Chelsea.
Har stått högt på Chelseas önskelista i ett par år. Men 65 miljoner euro är helt sinnessjukt för en skadebenägen anfallare. En riskvärvning om den blir av men en risk ett åldrande Chelsea måste ta. Anelkas dagar är räknade om och när affären blir av. Övergången uppges vara klar.

Andrea Caracciolo till Fiorentina.
Perparim Hetemaj riskerar att bli av med sin lagkamrat i Brescia då La Viola rycker i den landslagsmeriterade anfallaren.

Sergio Agüero till Tottenham
Harry Houdini, alias Redknapp rycker i den argentinska anfallsstjärnan och bjuder 45 miljoner euro. Agüero är teknisk, snabb och sevärd. Men hans målsnitt är inte i klass med de stora kanonerna, under 0,4 baljor per match.

Andy Carroll till Liverpool.
Pool ligger inte på latsidan. Luis Suarez är redan klar och nu försöker man värva över årets sensation Andy Carroll från Newcastle för 40 miljoner euro. Carroll är engelsman. Därav det idiotiska priset. Han är värd 15 miljoner. Högst 20 miljoner punkt. Affären är klar.

Fernando Llorente till Tottenham.
Athletic Bilbao vill inte släppa sin guldklimp till anfallare men kan man faktiskt säga nej till 40 miljoner euro. Den spanska VM-anfallaren är bra men 40 miljoner är en hisnande summa. Intressant.

Gareth Bale till Inter eller Barcelona.
Spurs kantspelare är en av säsongens lirare så här långt. Prislappen ligger på runt 50 miljoner. Redknapp säger att walesaren inte är till salu men Houdinis ord ska man inte ta så allvarligt på.

Phil Neville till Tottenham.
Redknapp älskar Phil. Varför vet ingen. Men han lär väl skriva på under dagens lopp. Tappra Evertons trupp blir allt tunnare.

Raul Albiol till Arsenal.
Wenger försöker låna den spanska landslagsbacken för att täppa till bakåt. Real har dock nobbat en lånedeal. Och 25 miljoner euro är inte Wenger redo att hosta upp.

Giuseppe Rossi till Juventus.
Villarreals succéanfallare jagas också av Spurs. Frågan är om Castellonklubben kan säga nej til 40-45 miljoner euro?

Simon Kjär till ManU eller Chelsea
Den danska landslagsbacken är högvilt på marknaden. Wolfsburg kan räkna med en kompensation på 25 miljoner euro i fall affären blir av.

Shay Given till Arsenal.
Arsenal har inte haft en pålitlig målvakt sedan Seamans dagar. Given spelar andra fiol i City och skulle knappast ha något emot en flytt till London. Finns en risk för att Wenger snålar bort också den här affären.

Wes Brown till West Ham.
Den eviga reserven med en strålande framtid bakom sig. Det är Wes Brown i ett nötskal. Nu verkar han vara på väg till östra London där en kamp mot nedflyttning väntar.

Alexis Sanchez till City, Inter, Pool?
Udineseesset är högvilt på marknaden. Cirka 30 miljoner euro kan Friuliklubben räkna med om affären blir av. Och det blir den väl?

David Luiz till Chelsea.
Benficas stjärnback har varit på gång till västra London en evighet. Nu ryktas affären bli klar. 25 miljoner euro fattigare blir de engelska mästarna.

Till sist: 15 skidåkare uttagna till VM i Holmenkollen. Skidförbundets ekonomi är inte den bästa men ändå har man råd att bjuda en handfull åkare på en två veckors all inclusive-semester. Storsint tycker jag.

fDela tTweeta

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.